MusicPlaylist
MySpace Music Playlist at MixPod.com

Wednesday, May 20, 2009

01. Who was your last text from?
Ans: Neilson xD

02. Where was your profile picture taken?
Ans: How am i to recall?

03. Your relationship status?
Ans: U say leh-.-

04. Have you ever lost a close friend?
Ans: I hope not....

05. What is your current mood?
Ans: Bored?

06. How many siblings do you have?
Ans:2

07. What's your brother(s)/sister(s) names?
Ans: Jenice and Jonas

08. Where do you wish you were right now?
Ans: At sim lim square repairing this $*&$%&# com.

09. Have a crazy side?
Ans: I dun need go woodbridge yet....

10. Ever had a near death experience?
Ans: Yes..weiyi saved me LOL

12. Angry at anyone?
Ans: Nvm u all dun need to noe this...x.x

13. What's stopping you from going for the person you like?
Ans: Hmm...how then considered whether u like someone?

14. When was the last time you cried?
Ans: Forget le...

15. Is there anyone you would do anything for?
Ans: Yes...the police and my good frends xD

16. What you think about when you are falling asleep?
Ans: Hmm..why am i so hungry?LOL

17. Who was the last person you talked to on the phone?
Ans: My mother

18. What is your favorite song?
Ans: Cannon in D xD

19. What are you doing right now?
Ans: Dumb qns sia...OF COURSE DOING THIS QUIZ LA

20. Who do you trust right now?
Ans: My 2h dota-ers

21. Where did you get the shirt you are wearing?
Ans: ....

22. Have you kissed someone in the past week?
Ans: ? Kiss for?

23. Who is your friend that lives closest to you?
Ans: FERLYN THE PANDA XD

24. Describe your life in one word?
Ans: Normal

25. Who are you thinking of right now?
Ans: Ziwei and those from dota xDDD

26. What should you be doing right now?
Ans: Eating

27. What are you listening to?
Ans: Avril Lavigne de innocence

28. Who was the last person who gave you a hug?
Ans: No one...for the past 8 years or so.

29. Who was the last person who yelled at you?
Ans: Mother lor x.x

30. Do you act differently around the person you like?
Ans: For wad sia? but of course dun emo b4 them la..i feel its so act lor

31. What is your natural hair color?
Ans: U say leh? White? Blue? Black? Orange? LOL

32. Who was the last person to make you laugh?
Ans: Mayb my own jokes?

33. Who was the last person to make you sad?
Ans: my com if it is a person

34. What do you hear?
Ans: WADS THE PROBLEM WITH THIS QUESTION?

35. Is your hair curly or straight?
Ans: Straight .

36. Has anyone ever called you "scrumptious" before?
Ans: Wad word is this?

37. Do you have a best friend?
Ans: More than one for sure...

38. held hands with th opp sex in the past 3 days?
Ans: Mother

39. Do you use smiley faces on the computer?
Ans: No xD LOL

40. Have you ever changed clothes in a vehicle?
Ans: Ya

41. Are you happy with life right now?
Ans: Content but not happy

42.Are you currently jealous?
Ans: Ya..jealous why zw gt a stead ..LOL

43. What jewelry are you currently wearing?
Ans: I not a rich boy la...

44. What were you doing on friday night?
Ans: Hmm...dota dota dota
45. Have you ever had your heart broken?
Ans: Mayb?

46. Have you ever broken someone's heart?
Ans: Hmm ya...accidentally de hor ...
47. Is there anybody you're really disappointed in right now?
Ans: Ya...myself...

48. What was the last reason you went to the doctor for?
Ans: Forget le mayb swine flu ba ...or SARS? LOL

49.How late did you stay up last night and why?
Ans: 12+ cos cant sleep..

50. Have you ever dated someone longer than a year?
Ans: Nt even 1 day...
10 people to do this quiz:

WAhahahaha all in my links do pls LOL

Cupid
|5:16 PM|


blog
child
friends
others
Get awesome blog templates like this one from BlogSkins.comGet awesome blog templates like this one from BlogSkins.com